maandag 15 maart 2010

Lummelrock Lara

Dit rokje stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om te maken: Lummelrock Lara. Dit is een maat 92/98 en die blijkt nog flink te groot na een passessie, dus vanavond gaat de locker opnieuw over de zijnaden. Het rokje is gemaakt van witte joggingstof en het omzomen vind ik geen succes. De ondernaad wordt helemaal bol, alsof het een tunneltje met koord is. Er ligt donkerpaarse tricot klaar om er een Antonia bij te maken.

Eerste Amelie


Dit was de eerste Amelie die ik gemaakt heb. Iets verlengd, maar alsnog meer een tuniekje dan jurkje. Ondanks het simpele modelletje veel van geleerd en er gaan er vast nog meer volgen.

Insa en Antonia


Als ik niet vrolijk kan worden van prachtig lenteweer, dan maar van een vrolijk voorjaarssetje! De Insa van Farbenmix valt vrij lang, dus ik heb de pas weggelaten. Ik vond het rokje ook leuke zonder de ophaaltjes erin, dat wil ik voor een volgende Insa wel eens proberen. Het shirtje is een Antonia. Voor de bandjes moet ik nog wat leuks verzinnen.

Farbenmix Kleine Klamotte


Ze blijven leuk, die polkadots (of eigenlijk gewoon 'stippen' ;-). Dit was het eerste blousje dat ik heb gemaakt voor Roos. Het is een overslagblousje van Farbenmix, de Kleine Klamotte. Ik heb een 86/92 gemaakt, dus eigenlijk op de groei, maar hij blijkt kort te vallen. Of Roos is een groeispurtje aan het maken...