zaterdag 19 februari 2011

Donkerblauw met witte stippen

Super leuk stofje, super lastig te verwerken omdat het zo flubbert. Ik moest en zou een kantje langs de overslag stikken, en na 3x uithalen is dit as good as it gets. Nu nog een leuke legging erbij maken.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Liesbeth,

  Ziet er leuk uit. Ik ken het tricot, vreselijk om te verwerken, maar de stippen zijn zo schattig!

  Groetjes,
  Daneille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat heel leuk! Soms heb je er van die stofjes bij...die werken niet echt fijn, maar het resultaat is super.
  Je vroeg wat ik ging maken van het witte kreukstofje. Ik weet het nog niet zeker maar ik zag er wel een dubbel rokje in , eventueel in combi met een andere stof, ik heb ooit eens een patroon in een oude BK zien staan, die wil ik er even bijzoeken en kijken of het de goede maat voor Sara is. Dat was een mooie kraam trouwens.....wist nauwelijks wat ik moest kiezen ;-)

  Groetjes, Mariƫtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig setje! En je jurk is ook erg leuk van de dapper stof! Toevallig dat ik daar een theemuts van heb gemaakt! Ik hoop niet dat je de jurk teveel associeert met de theemuts :)
  Ik heb trouwens hetzelfde dapper stofje in het blauw gekocht voor een jurk voor Suze.... Ik heb straks ook een theemuts jurk :)

  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Liesbeth,

  Het foto fabric (ik heb katoen) komt hier vandaan http://www.fashiondesignproducts.nl/

  Zij staan op het spektakel met o.a. opstrijkbare applicaties. Kost 15 euro voor 6 vellen A4 formaat.

  Met Mathias gaat het goed. Hij groeit enorm, slaapt lekker, drinkt zijn flesjes lekker leeg en laat mama en papa 's nachts al lekker doorslapen (de afgelopen paar nachten dan....) Welk stofje is zo speciaal dat je zondag weer gaat? Ik ga morgen waarschijnlijk een nieuwe naaimachine kopen.

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Liesbeth,

  Heb gisteren de Bernina Aurora 450 gekocht. Het eerste shirtje met een borduurrandje (shirtje Zoe) is al gemaakt, binnenkort op mijn blog.

  Kan me heel goed voorstellen dat je er even lekker alleen uit wilt. Ik zeg vaak (als grap), ik heb het hele jaar vakantie behalve als de kinderen vakantie hebben, dan is het flink aanpoten! Niet dat dat erg is, maar je bent dan best druk. Geniet lekker van je moment, even lekker alleen op stap. Weet je waar je het tricotroosje kunt kopen? Ik vind Stenzo tricots van vorige jaren altijd snel op zijn, vind ze bijna nooit. Succes !

  (enneh Tobias = Mathias)

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, sommige tricot is werkelijk een ramp, maar ja die stipjes zijn zo schattig... Het staat haar ieder geval snoezig, nu de legging nog maken...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen