zondag 19 februari 2012

Kerstin & Amy-LynnKerstin en Amy-Lynn zijn twee patronen die ik al een tijdje wilde maken. Samen met nog 50 patronen, maar dat terzijde. ;-) Met Bianca ruilde ik het patroon van de Amy-Lynn (nog een keer bedankt Bianca! :). De Kerstin had ik (ook) nog niet eerder gemaakt. Ik twijfel nog over het lint, vandaar dat het er zo bij hangt. Misschien werkt het beter om er elastiek door te rijgen?

10 opmerkingen:

 1. Graag gedaan. Hij is heel erg leuk geworden!! Het vestje past er mooi bij!! Ik vind het lint er wel leuk bij passen hoor.

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke combi! Ik kan me herinneren dat ik toen lint gebruikt heb, maar ik had het wel even vastgezet middenachter zodat het niet kon verschuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk joh!!! Ziet er heel gezellig uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhhh, mooi hoor! Vooral dat rokje!

  Groetjes Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk setje. Je vroeg bij mijn tricootjes waar dat groene ruitjestricootje vandaan kwam he? Alledrie de stofjes komen van stoffenhuis Anja http://www.stoffenhuisanja.nl/categorie/tricot-ruitje.html maar ik ben ze ook al elders tegen gekomen hoor. Het is wel viscose tricot dus niet zo dik en heeeeel rekbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi setje. Je kunt ook beide doen. Eerst elastiek om de juiste wijdte te bepalen en dan lintjes eraan naaien, om het dicht te strikken. Zo heb ik het ook gedaan bij het vestje van Jessica. Door het elastiek, zit het qua rimpeling ook altijd mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk stelletje heb je gemaakt! Het rokje vind ik ook erg leuk met die stoffencombi.

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wouw! Wat een gaaf setje! Mooi rokje ook!
  Hopelijk ben je nu uit je 'lintprobleem' :)
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen