dinsdag 28 september 2010

Nieuw project


Op de blog van Mamajetje kwam ik een super leuke hoes voor de Maxi Cosi Priori tegen en aangezien onze hoes gaatjes vertoont na 4 kids, ga ik me er ook aan wagen. Voor een paar euro haalde ik bij de kringloop deze oude Priori met maar 1 doel: de hoes uit elkaar slopen. ;) Ik kijk er nu al 2 weken naar en de stoel staart gezellig terug. Nog even moed verzamelen om te beginnen!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Lillly,

  Leuk je ontmoet te hebben op de Sancho-dag. Ben benieuwd naar je maxi cosi project. Zag deze nog http://mamajetje.blogspot.com/2009/09/weer-een-maxi-cosi-hoes.html Wellicht ter inspiratie (en je hoeft hem niet uit elkaar te trekken).

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je op het blog kijkt bij mamajetje, kijk dan bij april 2008. Daar staat ook deze link http://www.flinkenadeln.de/anleitungen.html#autositz Uitleg met foto's en al!

  Succes ermee!
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet wat je doormaakt ;-) Het meeste werk is het uit elkaar halen van de oude hoes. Het hele geval uit elkaar en weer in elkaar zetten kost een paar avondjes maar daarna is de stoel weer als nieuw! En kan je trots op jezelf zijn! Heel veel succes, en een kleine tip, je digitale camera bij de hand houden en als je de hoes van de stoel haalt foto's maken waar alles vast zit, en als je de delen loshaalt foto's maken van welk deel waar zit. Want het is nog best een gepuzzel ;-) Mocht je vragen hebben kan je mij via mijn blog malen en kan ik je misschien helpen. Succes!

  Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen